Eyes will not tire
Smartphones, tablets, computers en tv’s, we gebruiken ze allemaal en het liefst tegelijkertijd. Om te socializen, studeren, werken, gamen en te ontspannen. Kortom, om te leven.

Dit intensieve gebruik van digitale schermen vraagt de nodige inspanning van jouw ogen. Langdurig beeldschermgebruik kan verschillende klachten veroorzaken, zoals droge- of vermoeide ogen, hoofdpijn en/of nek- en schouderpijn.

Wij begrijpen dat jij lekker wilt blijven genieten van je online passies. En daarvoor kies je voor Essilor Eyezen brillenglazen: speciaal ontwikkeld voor iedereen met een digitale levensstijl.

Nu met 50 euro cashback óf het tweede paar glazen cadeau!
De blikvanger van dit moment: een Chloé bril
Een ware bestseller van Chloé is de Carlina bril. Deze oversized metalen zonnebril is een groot succes en daarom komt het merk dit seizoen met een nieuw model. Bent u een grote modeliefhebster, dan moet u vooral verder lezen. Het nieuwe Carlina model maakt nog steeds indruk en is leverbaar in de kleuren als goud met perzik en een goud met grijs. Deze kleuren zijn perfect voor het koude seizoen.

Alle modellen van Chloé zijn stuk voor stuk prachtig. De eyewear collectie van Chloé is vrouwelijk, elegant en modern én het hotste merk van nu.
Prachtige nieuwe collectie Anne et Valentin
Over Anne et Valentin
Liefde voor authentiek design verbond een uniek echtpaar in de liefde, en passie voor persoonlijk ontwerp. Samen verkenden zij nieuwe wegen, tegen de gevestigde orde in, naar perfecte monturen.

Uniek in persoonlijk design. In plaats van de klant aan te laten passen aan het montuur, vindt Anne et Valentin voor iedereen het perfecte ontwerp, ingegeven door de unieke persoonlijkheid en kenmerken van de persoon. Anne et Valentin toont een dieper begrip voor de identiteit van haar klanten, hoe ze bewegen, leven en denken.

Voorjaarscampagne 2018
Het is weer voorjaar! Het zonnetje schijnt, dus onze ogen hebben een goede bescherming nodig. Gelukkig kunnen wij u hier mee helpen.
U ontvangt uw tweede paar glazen gratis!* Denk hierbij aan een leuke zonnebril of een bril met meekleurende glazen.

*Vraag naar de voorwaarden.
Varilux X-series
Essilor introduceert de achtste generatie Varilux brillenglazen. De Varilux X-series. Een design dat écht gebaseerd is op de behoeften van de hedendaagse multifocaaldrager.
Zoals de andere series Varilux glazen valt ook de X-serie onder de actie 2de paar glazen gratis!
Vraag in de winkel naar de voorwaarden.
Varilux najaarscampagne 2017
Uw dag vraagt om meer dan één bril.
Nu met de voorjaarscampagne van Essilor krijgt u een aantrekkelijk aanbod op uw tweede bril. U ontvangt uw tweede paar glazen gratis!*

*Vraag naar de voorwaarden.
Eyezen campagne 2017
Wie langer dan 2 uur per dag naar beeldschermen kijkt, kan last krijgen van vermoeide ogen.
Eyezen brillenglazen zijn speciaal ontwikkeld om ontspannen te kijken naar je PC, tablet en smartphone.
Ze beschermen je ogen tegen schadelijk blauwviolet licht en ze ondersteunen bij het kijken naar beeldschermen.
Gun jezelf de bescherming en
ontspanning die Eyezen brillenglazen bieden.
Als u nu een paar Eyezen brillenglazen aanschaft.
Nu met tevredenheidsgarantie!
Société des Lunetiers
Onlangs is Essilor met een nieuwe productlijn uitgekomen, namelijk Société des Lunetiers.
Eyezen wint Silmo d'Or Award 2015
Tijdens de internationale optiekvakbeurs Silmo in Parijs (sept '15) heeft Essilor de exclusieve Silmo d’Or Award in de wacht gesleept.
Download nu onze app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Download hiernaast gratis onze app, tevens kunt u uw contactlenzen makkelijk via deze app bestellen.
Van Aerle Optiek
Contactgegevens
Telefoon0475-492295
E-mailinfo@vanaerleoptiek.nl
Adres Dorpstraat 49
6093 EB Heythuysen
 
Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag9:30 - 18:00
Woensdag9:30 - 18:00
Donderdag9:30 - 18:00
Vrijdag9:30 - 20:00
Zaterdag9:30 - 17:00
ZondagGesloten
Overige