Welkom!

Fijne service zorgt voor een glimlach! We gaan voor een lange termijn relatie met onze klanten. Een bril die zorgt voor haarscherp zicht is meer dan een noodzakelijk voorwerp. Wij zorgen voor mooie brillen van goede kwaliteit. Zo werken wij samen met glasfabrikant Essilor die glazen levert op maat. Een bril is bij ons dus niet zomaar een ‘’gewone’’ bril. Wij zorgen met passie voor een haarscherp zicht voor iedere klant. Wij volgen de laatste trends en adviseren u hier graag in. Goede service staat bij ons voorop! U bent van harte welkom onder het genot van een kopje koffie of thee.Ons team bestaat uit Fred, Germa, Daan en Annalievan Aerle optiek

Bij van Aerle optiek vindt u een brede collectie brillen, zonnebrillen van diverse merken die momenteel modebepalend zijn. Maar naast de trendy monturen hebben wij ook een klassieke lijn met ruime keuze. Wij laten u graag verschillende soorten monturen zien en adviseren u over welk montuur het best oogt.

Ook zijn we leverancier van alle ziektekosten verzekeraars. (vergoedingen van monturen en brillenglazen)

Wij staan garant voor een persoonlijk, correcte en optimale service.
Dit kunnen wij waar maken doordat onze apparatuur voorzien is van de laatste ontwikkelingen en door onze eigen werkplaats/atelier waarin wij zelf de glazen slijpen en alle noodzakelijke reparaties uitvoeren.
Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend bezoek en laat onze website u overtuigen van onze kwaliteit.
Van Aerle Optiek
Contactgegevens
Telefoon0475-492295
E-mailinfo@vanaerleoptiek.nl
Adres Dorpstraat 49
6093 EB Heythuysen
 
Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag9:30 - 18:00
Woensdag9:30 - 18:00
Donderdag9:30 - 18:00
Vrijdag9:30 - 20:00
Zaterdag9:30 - 17:00
ZondagGesloten
Overige